Рефрактометр для визначення білка в рідині
Рефрактометр для молочної продукції. Для чого він потрібен?
З технологічної та економічної точок зору молоко можна розділити на сухий молочний залишок (СМО) і воду або сухий знежирений молочний залишок (СЗМЗ), жир і воду. СМО – це показник вмісту всіх компонентів молока крім води, що визначає вихід молочних продуктів. Зміст СОМО визначають шляхом висушування наважки молока при 105С. СОМО – показник, що характеризує вміст сухих речовин за винятком жиру. Це більш постійний показник, оскільки найбільшим змінам в молоці схильне вміст жиру. Тому в практиці молочної промисловості при проведенні розрахунків по нормалізації вихідної сировини найчастіше використовують цей показник. Зміст СОМО визначають шляхом вирахування з сухого молочного залишку вмісту жиру. Але це дуже трудомісткий процес. Тому на практиці частіше використовують рефрактометр (наприклад RHM-20ATC). Вміст жиру і щільність визначаються в кожній партії молока, що надходить на підприємство. Використання рефрактометра дозволяє проводити вимірювання набагато швидше і більш точно і при цьому не потрібні спеціальні навички.
- 204021 347 ₴Немає в наявності Оптом і в роздріб+380 (97) 555-19-91
- +380 (63) 572-51-12
- 204001 045 ₴Немає в наявності Оптом і в роздріб+380 (97) 555-19-91
- +380 (63) 572-51-12
- 204031 729 ₴Немає в наявності Оптом і в роздріб+380 (97) 555-19-91
- +380 (63) 572-51-12
- 204011 339 ₴Немає в наявності Оптом і в роздріб+380 (97) 555-19-91
- +380 (63) 572-51-12