965 ₴
Показати оптові ціни
Рефрактометр RHB - 82ATC визначає концентрацію (в %) сахарози в різних соках, напоях, сиропах, щільність виноградного сусла, що є індикатором стиглості.
На безлічі сайтів ВЫ можете побачити різні назви рефрактометрів, які виробляють однакові виміри. Напримір RHB - 82ATC ,HT115ATC-— це один рефрактометр, просто різні фірми дають свої назви.Від виробника він йде під абревіатурою RHB - 82ATC .
― Не потрібні спеціальні навички під час роботи з приладом
― Легко працювати в польових умовах.
― Вимірює цукор у винограді, цукровому буряку або інших фруктах і овочах.
― Застосовується для визначення термінів прибирання різних с/х культур.
Технічні характеристики рефрактомометра:
1. Діапазон вимірювань: 45-82% Brix
2. Крок вимірювання: 0.5% Brix
3. Похибка: ± 0,50% Brix
4. Автоматична компенсація температури: Так (діапазон: 10 °C ― 3 0 °C (50°F — 86°F)
5. Міцний (алюмінієва конструкція)
6. Використовує навколишнє світло, це означає, що приладу не треба додаткового живлення (батарейок, акумулятора тощо).
7. обладнаний шкалою вимірювання, яка забезпечує пряме читання, легко зосередитися й калібрувати
8. гарантія отримання точних результатів тестування
9. зручна ручка виготовлена з гуми, запобігає ковзанню
10. простий у використанні та калібруванні
11. Розміри (мм): 30х40х145
Комплектація
1. рефрактомометр RHB 82ATC
2. піпетка для взяття проби
3. отвертка для калібрування
4. ударостійкий пластиковий контейнер
5. інструкція на англ. язиці
Гарантія 12 місяців. Не поширюється на прилади, що мають механічні пошкодження, неповну комплектацію (дивитися вище — Комплектація), без гарантійного талону.
Вимірювання:
Перед вимірюваннями проведіть калібрування рефрактомометра за допомогою дистильованої води.
1. Спрямуйте передню частину рефрактомометра на світло, обертайте регулювальне кільце діоптрій до чіткого зображення перехрестя.
2. Відкрийте кришку, протріть поверхню призми м'якою бавовняною фланеллю й капніть 1-2 краплі вимірюваної рідини. Закрийте захисну кришку, злегка натиснувши на неї, потім подивіться в окулярі відповідну вимірюванню Brix шкалу світлих і темних меж.
3. Після проведення вимірювань ретельно протріть вологою марлею поверхню призми та внутрішню поверхню захисної кришки. Після висихання поверхонь, закрийте кришку та зберігайте рефрактомометр у сухому місці далеко тепла та сонячних променів.
Догляд і зберігання:
1.Призму має бути очищена повністю. Інакше забруднення можуть стати причиною помилки під час проведення вимірювань.
2. Не використовуйте воду для очищення (промивання) рефрактраметра та уникайте потрапляння води всередину приладу.
3. Оскільки рефрактомометр є точним оптичним приладом, рекомендується акуратне поводження з ним, догляд і зберігання. Зберігати необхідно сухому, чистому місці, у некорозійних умовах. Запобігайте можливості появи цвілі та запотівання поверхні приладу. Не допускайте трясіння під час перенесення та зберігання.
4. Порушення правил застосування, догляду та зберігання можуть призвести до зламання приладу та припинення гарантійних зобов'язань.
S% — шкала процентного вмісту цукру за шкалою Brix;
S г/л — шкала вагової частки цукру (напр., у виноградному суслі);
А% — шкала масової частки спирту в дистиляті, горілці, віскі тощо;
М г/л — шкала масової частки екстракту у вині;
В% — шкала процентного вмісту білка в сироватці крові або іншому розчині білка у воді;
ПРИМІР: Якщо на призмі рефрактомометра розмістити краплю горілки, то прилад покаже 14.5 Brix, що відповідає 40% вмісту спирту.
Основні | |
---|---|
Виробник | Kelilong Electron |
Країна виробник | Китай |
Максимальний діапазон вимірювання (Brix) | 82 % |
Мінімальний діапазон вимірювання (Brix) | 45 % |