1 668 ₴
PH метр PH-98108 створений для вимірювання рівня PH молочних продуктів, сирів, в'язких рідин, косметики.Обічний сферичний електрод не пристосований для вимірювання pH у твердих середовищах (м'ясо, сир). Для цього завдання ідеально підходять електроди з конусоподібним кінчиком, які можна ввести навіть у тверде середовище й водночас вони мають досить велику поверхню для вимірювання, що збільшує їхню точність.Ідеально підходить для контролю процесу виготовлення мазей, кремів, шампунів, у кондитерській, молочній, медичній, хімічній промисловостях, косметології, а також чудово справляється із завданням вимірювань РН ґрунту в хліборобстві.
Прилад має збільшений рідкокристалічний дисплей і обладнаний змінним універсальним композитним електродом моделі SP300Z. Однак прилад може працювати з будь-яким pH-електродом завдяки універсальному типу роз'єму BNC. Це безперечна перевага моделі "KL-98108" дає можливість не тільки використовувати pH електроди зі специфічними параметрами, але й забезпечує вільну заміну штатного електрода, що вийшов із ладу.
Порядок використання PH метр PH-98108 гранично простий: опускаємо електрод у розчин і дивимося значення pH на екрані. Якщо зчитування в такому положенні незручно, можна натиснути кнопку фіксації, витягти пристрій із тестованого зразка та спокійно прочитати його показання.
PH метр "KL-98108" вимірює показник pH у діапазоні 0-14pH, з точністю ±0.01pH за 20 °C і ±0.2 кН за іншої температури та роздільною здатністю 0.01рН. Для усунення залежності показань від температури передбачена вбудована автоматична температурна компенсація.
Сфери застосування РН-метра "KL-98108" досить широкі: виробництво, лабораторії, побут, навчальні заклади та ін.
Технічні характеристики:
Опис роботи з приладом:
Використання:
1. Відкрутіть захисний ковпачок.
2. Перед початком використання промийте електрод дистильованою водою й промочіть паперовим рушником.
3. Увімкніть pH-метр, натиснувши кнопку «ON».
4. Опустіть електрод pH-метра в ємність зі зразком, pH якого потрібно виміряти.
5. Акуратно помішайте та зачекайте, поки показання стабілізуються.
6. Натисніть кнопку «HOLD», щоб зберегти показник. У разі повторного вимірювання повторно натисніть кнопку «HOLD», прилад автоматично вийде з режиму збереження інформації.
7. Після проведення вимірювань знежирте електроди, промивши їх спиртом і/або дистильованою водою (залежно від вимірюваного матеріалу). Вимкніть pH-метр за допомогою кнопки «OFF»/
8. Після використання приладу завжди повертайте захисний ковпачок на електрод.
9. Для продовження терміну експлуатації приладу та правильного зберігання електрода використовуйте розчин для зберігання електрода, додаючи в захисний ковпачок кілька крапель у міру пересихання губки.Калібрівка по одній/двій точкам pH:
1. Помістіть електрод у буферний розчин pH 6.86 (рН7.00) і акуратно помішайте.
2. Дайте показникам стабілізуватися і за допомогою викрутки поверніть калібрувальний гвинт, поки на дисплеї не висвітлиться «6.86» («7.00»). Обполосніть електрод дистильованою водою й промокніть паперовим рушником.
3. Помістіть електрод у буферний розчин pH 4.01 або pH9.18 (рН10.00) і акуратно помішайте.
4. Через хвилину на дисплеї мають висвітитися показники «4.01» або «9.18» («10.00»).
Важливо:
Інструмент необхідно калібрувати у випадках, коли:
Комплектація:
За бажанням можлива додаткова комплектація калібрувальним розчином РН 6.86 (рН7.00), РН 4.01 і рН9.18
Гарантія 3 місяці. Не поширюється на прилади, що мають механічні пошкодження, неповну комплектацію (дивитися вище — Комплектація), без гарантійного талону.
Основні | |
---|---|
Виробник | Kelilong Electron |
Країна виробник | Китай |
Тип | Портативний |
Максимальний діапазон вимірювань | 14 pH |
Ціна поділки | 0.01 pH |
Похибка, +/- | 0.02 pH |
Максимальна робоча температура | 80 °С |