2 814 ₴
РН метр РН-98109 для вимірювання pH поверхонь призначений для вимірювання pH напівтвердих зразків із мінімальною вологістю, наприклад, сиру, фруктів, овочів, м'яса, ковбасних виробів, шкіри тощо.
Електрод: скляне (органічне скло), з плоскою робочою поверхнею, забезпеченою спеціальною тефлоновою мембраною, змінний, BNC. Прилад PH-метр "KL-98109" — це надійний помічник як у домашній, так і виробничій лабораторії, а також у харчовій промисловості та фармацевтиці.
Технічні Характеристики:
Комплектація:
Опис роботи з приладом:
1. Відкрутіть захисний ковпачок.
2. Перед початком використання промийте електрод дистильованою водою й промочіть паперовим рушником, видаливши залишки води.
3. Увімкніть pH-метр, натиснувши кнопку «ON».
4. М'яко, але впевнено притисніть електрод pH-метра до поверхні зразка, pH якого потрібно виміряти.
5. Зачекайте деякий час, поки показання дисплея стабілізуються.
6. Натисніть кнопку «HOLD», щоб зберегти показник. У разі повторного вимірювання повторно натисніть кнопку «HOLD», автоматичний пристрій вийде з режиму збереження інформації.
7. Після проведення вимірювань знежирте електроди, промивши їх спиртом і/або дистильованою водою (залежно від вимірюваного матеріалу). Вимкніть pH-метр за допомогою кнопки «OFF»/
8. Після використання приладу завжди повертайте захисний ковпачок на електрод.
9. Для продовження терміну експлуатації приладу та правильного зберігання електрода використовуйте розчин для зберігання електрода, додаючи в захисний ковпачок кілька крапель у міру пересихання губки.
Калібрування за однією/двими точками pH:
1. Помістіть електрод у буферний розчин pH6.86 (рН7.00) й акуратно помішайте.
2. Дайте показникам стабілізуватися і за допомогою викрутки поверніть калібрувальний гвинт, поки на дисплеї не висвітлиться «6.86» («7.00»). Обполосніть електрод дистильованою водою й промокніть паперовим рушником.
3. Помістіть електрод у буферний розчин pH4.01 або pH9.18 (pH10.00) і акуратно помішайте.
4. Через хвилину на дисплеї мають висвітитися показники «4.01» або «9.18» («10.00»).
Важливо:
Інструмент необхідно калібрувати у випадках, коли:
• електрод тривалий час не калібрувався, незалежно від того використовувався прилад чи ні;
• електрод використовувався за несприятливих/екстремальних умов;
• необхідна максимальна точність показань.
За бажанням можлива додаткова комплектація калібрувальним розчином РН 6.86 (рН7.00), РН 4.01 і рН9.18
Гарантія 6 місяців. Не поширюється на прилади, що мають механічні пошкодження, неповну комплектацію (дивитися вище — Комплектація), а також на елементи живлення й електрод, без гарантійного талону.
Основні | |
---|---|
Виробник | Kelilong Electron |
Країна виробник | Китай |
Тип | Портативний |
Максимальний діапазон вимірювань | 14 pH |
Ціна поділки | 0.01 pH |
Максимальна робоча температура | 80 °С |